Projekt case – hantverkare som gör jobbet!

När man skall göra om ett kontor så krävs det en hel del planering. Tänk dig att du driver ett kontor för Fonus och har ett visst utrymme, vissa saker som måste finnas samt en bestämd budget. Man måste försöka bestämma sig för vad som inte fungerar med kontoret, på vilket sätt det skulle kunna bli bättre och hur mycket arbete man är villig att göra. Att ta hjälp av duktiga hantverkare är verkligen A och O för att få till utrymmet på det sättet som man tänkt sig. Nedan följer olika arbetsområden som olika hantverkare skulle kunna hjälpa till med när det är dags för renovering av kontoret.

Renovera golvet med hjälp av en golvslipare

Många gånger så tänker man inte på golvet, förrän man gjort en renovering och tydligt märker vilken skillnad det blivit! Ett trött golv kan dra ner vilket utrymme som helst, det spelar ingen roll hur bra man stylar rummet. Att ta hjälp av en hantverkare som är specialiserad inom golvslipning kan vara ett bra val, som faktiskt blir billigare än att riva ut det gamla och installera ett helt nytt.

Gör om kontoret med ny färg!

Underskatta aldrig vad ny färg på väggarna kan innebära! Det är nämligen ett mycket enkelt sätt att få liv i ett rum. Att ta hjälp av en målare när man skall måla om kontoret är en bra idé eftersom målaren dels kommer förstå hur mycket material som krävs och om man kan måla direkt över befintlig färg. Vidare så kan målaren också ge tips på hur man kan få mer liv i miljön.

Snickare kan skapa smarta lösningar för förvaringen

Om man har ett kontor som inte har så mycket plats för förvaring så kan en snickare hjälpa till med skräddarsydda lösningar. Snickaren kan ta sig till kontoret och ge idéer på plats gällande hur man kan skapa mer förvaringsplats. Detta kommer garanterat att uppskattas av samtliga på kontoret.